Chat with us, powered by LiveChat

ILMAINEN TOIMITUS yli 100€:n ostoksiin! Nopea toimitus — varastotuotteille 1-2 päivää!

Sisustussuunnittelu

MIA Design tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa suunnittelupalvelua kaikenkokoisiin sisustusprojekteihin. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaitamme pienistä sisustuskonsultaatioista aina vaativimpiin korjaus/uudisrakennushankkeisiin. Jo pienellä konsultaatiolla saat apua kalusteiden, materiaalien, valaistuksen, värimaailman ja tekstiilien valintaan.

Stailauspalvelu

Tarjoamme valmiisiin ja valmistuviin asuntoihin myyntikalustus palvelua. Teemme tiloista koteja eli sisustamme ja kalustamme asunnoista koteja ja annamme niille mittasuhteet.

Palvelumme on avaimet käteen -kokonaisuus, jossa me huolehdimme alusta loppuun kohteen sisustamisesta. Meillä on käytössämme laaja tekstiili- ja huonekaluvalikoima, joiden avulla varmistamme erityylisten kokonaisuuksien sisustustamisen.

Pienilläkin sisustusmuutoksilla asunto saadaan näyttämään parhaat puolensa ja sen myyntimahdollisuudet parantuvat huomattavasti.

Kaunis sisustus auttaa asiakastasi näkemään tilan sijasta kodin, joka on yksi tärkeimpiä asioita ostopäätöksen takana. Sisustus on meille sydämen asia, joten teemme työmme aina huolellisesti ja ammattitaidolla.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus!
info@miadesign.fi

Päivitetään...
  • Ostoskori on tyhjä.