Chat with us, powered by LiveChat

ILMAINEN TOIMITUS yli 100€:n ostoksiin! Nopea toimitus — varastotuotteille 1-2 päivää!

SACKit RETROit Cobana säkkituoli, vaaleanharmaa

350,00  sis alv

Tanskalaisen SACKit-merkin laadukas säkkituoli, joka tuo modernin ja rennon tunnelman kotiisi. RETROit Cobana säkkituoli on tukeva istua ja siinä on tyylikäs käsin tehty reunatikkaus.

Tuoli koostuu kahdesta sisätyynyosasta, minkä vuoksi se on yhtä tukeva kuin nojatuoli. Voit istahtaa tuoliin kahvikuppi kädessä läikyttämättä! Kankaat ovat vedenkestävät eivätkä haalistu auringossa.

Tanskalaisen SACKit-merkin laadukas säkkituoli, joka tuo modernin ja rennon tunnelman kotiisi. RETROit Cobana säkkituoli on tukeva istua ja siinä on tyylikäs käsin tehty reunatikkaus. Tuoli koostuu kahdesta sisätyynyosasta, minkä vuoksi se on yhtä tukeva kuin nojatuoli. Voit istahtaa tuoliin kahvikuppi kädessä läikyttämättä! Kankaat ovat vedenkestävät eivätkä haalistu auringossa. Säkkituoli on kevyt ja helposti siirettävissä paikasta toiseen. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

 

Materiaali: 100 % olefiinikuitu, täytetty vaahtomuovipalloilla

Väri: vaaleanharmaa

Koko: 96 x 80 x 70 cm

Kankaan kestävyys 20 000 martindalea

Valonkesto: 7 – 8

 

Huom! Säkkituolin täytteenä on runsaasti vaahtomuovipalloja, joten istuin voi tuntua aluksi hyvin jämäkältä. Vaahtomuovi kuitenkin muovautuu käytössä nopeasti, ja istuin pehmenee taaten täydellisen istuinmukavuuden.

Runsaan täytteen ansiosta säkkituoli pitää hyvin muotonsa.

 

Toimitusaika 1 – 2 viikkoa.

Paino 100 kg
Mitat 100 × 100 × 100 cm
  1. Gynecologist in Odessa Texas

    354914 983827Some truly good and utilitarian information on this web internet site , likewise I believe the style and style holds amazing features. 189426

  2. ชอบชักดาบบ

    894147 104059wohh precisely what I was looking for, thankyou for putting up. 745139

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivitetään...
  • Ostoskori on tyhjä.