Chat with us, powered by LiveChat

ILMAINEN TOIMITUS yli 100€:n ostoksiin! Nopea toimitus — varastotuotteille 1-2 päivää!

SACKit RETROit Dunes säkkituoli, konjakki

1210,00  sis alv

Tanskalaisen SACKit-merkin laadukas säkkituoli, joka tuo modernin ja rennon tunnelman kotiisi. Nahkaverhoiltu Dunes on edustavan näköinen säkkituoli, jossa on tukeva istua ja siinä on tyylikäs käsin tehty reunatikkaus. Dunes on verhoiltu kromittomalla, ekologisesti käsitellyllä korkealaatuisella aniliininahalla.

Tanskalaisen SACKit-merkin laadukas säkkituoli, joka tuo modernin ja rennon tunnelman kotiisi. Nahkaverhoiltu Dunes on edustavan näköinen säkkituoli, jossa on tukeva istua ja siinä on tyylikäs käsin tehty reunatikkaus. Dunes on verhoiltu kromittomalla, ekologisesti käsitellyllä korkealaatuisella aniliininahalla. Aniliininahka on samettisen pehmeä ja hienojakoinen nahkamateriaali, jonka pinnassa näkyy aniliininahoille luontaiset tunnusmerkit; juovat, rypyt, sileys- ja sävyerot tehden jokaisesta säkkituolista uniikin.

Tuoli koostuu kahdesta sisätyynyosasta, minkä vuoksi se on yhtä tukeva kuin nojatuoli. Säkkituoli on kevyt ja helposti siirettävissä paikasta toiseen.

 

Materiaali: 100 % aniliininahkaa (Sørensen leather), täytetty 50% vaahtomuovipalloilla, 50% EPS-helmillä

Koko: 96 x 80 x 70 cm

Hoito-ohje: Suojaa suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta, teräviltä esineiltä ja kosteudelta. Puhdistus imurilla ja tarvittaessa kostealla liinalla. Älä kastele nahkaa tai käytä kemikaaleja sen puhdistukseen.

Väri: konjakki

Huom! Säkkituolin täytteenä on runsaasti vaahtomuovipalloja, joten istuin voi tuntua aluksi hyvin jämäkältä. Vaahtomuovi kuitenkin muovautuu käytössä nopeasti, ja istuin pehmenee taaten täydellisen istuinmukavuuden. Runsaan täytteen ansiosta säkkituoli pitää hyvin muotonsa.

Toimitusaika 1 – 2 viikkoa.

 

sackit april 20160023 - SACKit RETROit Dunes säkkituoli, konjakki

Paino 100 kg
Mitat 100 × 100 × 50 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SACKit RETROit Dunes säkkituoli, konjakki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivitetään...
  • Ostoskori on tyhjä.